Címünk:

Hajdúsági Népi Mesterségek Háza és Képzési Központ

4220 Hajdúböszörmény
Szilassy J. u. 91.
Tel.: +36-20-368-4989
E-mail: livia.hbph@gmail.com

Nyitva tartás:
hétköznap: 8:00 - 16:00
hétvégén: előzetes bejelentkezés alapján

GPS koordináták:
Észak 47.541695° és Kelet 21.622204°

A Hajdúsági Népi Mesterségek Háza és Képzési Központ Hajdúböszörményben, a Hajdúböszörményi Tájházak területén található.

Az M3-as autópályán Budapesttől kelet felé haladva alig kétórás autózás után érhetjük el Hajdúböszörményt. A fővárostól 187 kilométerre kialakított csomópontnál át kell térnünk a Debrecen felé tartó M35-ös autópályára, ez vezet el hozzánk. Településünket Debrecenből közúton északnyugat felé haladva az M35-ös autópályán vagy a 35-ös főútvonalon lehet megközelíteni.

A kézművesház az autópálya-lejáró közelében Hajdúböszörmény északnyugati kapujában, a Polgári utcán, a Hajdúböszörményi Tájházak területén található. Ha Debrecen felől Miskolc felé autózik a 35-ös főútvonalon, akkor a Polgári utcai lejáró az utolsó lehajtási lehetőség a városcentrum felé. Itt forduljon le.

Vasúton a Debrecen-Tiszalök vonalon utazhatunk Hajdúböszörménybe. A fővárossal való gyors összeköttetést a Budapest és Debrecen közötti InterCity és az ehhez csatlakozó, a tiszalöki vonalon közlekedő járatok biztosítják. A légi közlekedés szempontjából jelentős a régióban a Debreceni Repülőtér.